Garage- & Slagportar - VillaDörren - VillaFönster
Ring oss idag! 0771 - 690 690. Vardagar 7-17
  • Prisvärt
  • Kvalitet
  • Eco
Rosa Oktober 2023 - Vi stödjer Bröstcancerförbundet
Är du byggare? Klicka här!

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms
SEO ingress garageportar

Vårt utbud av garageportar består av takskjutportar och vipportar från väletablerade Hörmann samt enklare och prisvärda slagportar från Drömdörren och vårt egna VillaDörren.

Vad ska jag tänka på vid köp av garageport?

När du ska köpa garageport är det viktigt att du köper en säker garageport som inte innebär någon säkerhetsrisk. Det finns många äldre garageportar som är fjäderbaserade som kan orsaka allvarliga skador. Det finns en rad olika varianter på garageportar, bland annat vanliga garagedörrar, slagportar och takskjutportar. Det finns många fördelar med taksjutportarna, en av de är att de inte tar någon plats då de är i uppfällt läge. Garageportmodellen som är taksjutportar kan utrustas med en motor för automatisk och fjärrstyrd öppning och stängning. 

Hur ska garageporten se ut?

Hos oss på VillaFönster kan du hittar du garageportar i olika färger, former och stilar. Garageporten du väljer ska bero på vilken stil du gillar och vilken smak du har.

Hur installerar jag en garageport?

För att installera en garageport krävs det en hel del arbete och du bör vara ganska händig för att kunna installera garageporten själv. Så när du köpt garageport så är det till din fördel att anlita hantverkare. Är hantverkaren du anlitar till att montera upp din garageport en garageportspecialist så kommer du förmodligen ha din garageport färdigmonterad efter en dag. När du köper din garageport så är det bra att beställa en motor för automatisk fjärrstyrning med öppning och stängning på en gång, då brukar det bli billigare.

Vilken typ av garageport passar mig bäst?

Det är upp till var och en vilken garageport som passar bäst för dig som individ beroende på förhållandet till ditt garage och hus. Men det finns många olika garageportar i olika varianter och alla modeller har för- och nackdelar. Skulle du välja en garageport i modellen takskjutport är en fördel att den inte tar upp något utrymme när den är i uppfällt läge och den är enkel att förse med en motor. Skulle du istället välja en garageport med vanliga dörrar är de enkla att öppna och stänga.