Vridfönster - VillaFönster
Ring oss idag! 0771 - 690 690. Vardagar 7-17
  • Prisvärt
  • Kvalitet
  • Eco
Rosa Oktober 2023 - Vi stödjer Bröstcancerförbundet
Är du byggare? Klicka här!

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms
Vridfönster

Ett vridfönster är öppningsbart utåt, kan vridas runt 180 grader utanför fasaden. Innebär att båda sidorna kan putsas inifrån. Bra balans i fönstret. Har inbyggd öppningsspärr och vädringsfunktion.

Vad är ett vridfönsters bästa egenskaper?

 Det finns många bra egenskaper med ett vridfönster, men den bästa möjligheten med ett vridfönster är möjligheten till att kunna vrida runt fönstret upp till 180 grader om man vill. På detta sätt bidrar ett vridfönster till att din fönsterputsning blir enklare då du på ett smidigt sätt kan putsa utsidan av fönstret när du befinner dig inomhus. Om man ska jämföra vridfönster med vanliga fönster är vridfönster bättre balanserade än de sidohängda fönsterna och de kärvar sig i stort sett aldrig. När du köper ett vridfönster har de flesta en inbyggd vädringsfunktion som gör det lätt för dig att vädra.         

 Vilka olika vridfönster kan jag köpa hos VillaFönster?

 Hos oss på VillaFönster hittar du många olika funktionella vridfönster. Om du köper ett vridfönster av oss kan du placera dessa på din önskade plats i hemmet. Vi har olika typer av vridfönster där du exempelvis kan välja frostat glas till badrummet. Vi har vridfönster i olika storlekar, material och modeller. När du ska köpa ett vridfönster får du själv tänka efter om du önskar ett vridfönster i trä, aluminium eller med olika detaljer som exempelvis spröjs.

 Hur öppnar jag mitt vridfönster?

 Vridfönster öppnas utåt oavsett modell. Detta är till din fördel då du sedan kan vrida fönstret ett helt varv vid putsbehov. När du ska rengöra ditt vridfönster är de enkla och säkra, även om ditt vridfönster skulle befinna sig på en högre våning. Har du fler funderingar kring vridfönster kan du alltid höra av dig till vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig på bästa sätt att hitta ett perfekt vridfönster som passar ut efter dina behov.