Fönsterdörr - VillaFönster
Ring oss idag! 0771 - 690 690. Vardagar 7-17
  • Prisvärt
  • Kvalitet
  • Eco
Rosa Oktober 2023 - Vi stödjer Bröstcancerförbundet
Är du byggare? Klicka här!

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms
Fönsterdörr

Fönsterdörr kallas även balkongdörr eller altandörr. De finns både helglasade samt med bröstning som kan linjera med ett fönster.

Att tänka på vid köp av fönsterdörr? 

Vid köp av en fönsterdörr finns det fler detaljer som du bör tänka på, det viktigaste är självklart att fönsterdörren passar in till ditt hus övriga design. Fönsterdörrarna idag är av moderna standardmått vilket gör att om du köper en fönsterdörr hos oss passar de utmärkt i alla hus som är lite nyare. Skulle fallet istället vara så att du äger ett lite äldre hus är det viktigt att du mäter dörrhålen, så att du ser om din fönsterdörr kommer till att passa. När du köper en fönsterdörr är det viktigt för säkerheten att dörren går att låsa, på några fönsterdörrar ingår låset på andra får du köpa till ett lås. När du köper en fönsterdörr kan det vara bra att kolla på dörrens U-värde i en energisynpunkt då ju längre U-värde dina nya fönsterdörrar har ju mindre pengar kommer du att behöva lägga på uppvärmning av ditt hus.  

Vilken fönsterdörr ska jag välja? 

När du ska välja vilken fönsterdörr du ska ha är en viktig aspekt såklart dörrens utseende så att den passar in i sin omgivning. Fönsterdörrarna finns i olika material så som aluminium, PVC och trä. Du ska också ta hänsyn när du köper en fönsterdörr till vilket glas du vill ha, hur fönsterdörren ska öppnas och dess U-värde. När du tagit hänsyn till dessa aspekter då kommer du veta vilken fönsterdörr som passar dig.  

Ny fönsterdörr är ett smart val! 

Att skaffa dig en fönsterdörr för första gången eller kanske en ny fönsterdörr är ett smart val. Då en fin fönsterdörr till din altan är en smart lösning för att få in ett stort ljusinsläpp samt mer luft i ditt hem. När du väljer en ny fönsterdörr är det viktigt att tänka på funktionerna, för säkerheten, luft insläppet och bibehållandet av en bra isolering. En fönsterdörr är en viktig investering för att få en trevlig känsla i ditt hem, så har du några frågor så tveka inte på att höra av er till oss på Villa Fönster.