Karmar & Trösklar till Innerdörrar - VillaFönster
Ring oss idag! 0771 - 690 690. Vardagar 7-17
  • Prisvärt
  • Kvalitet
  • Eco
Rosa Oktober 2023 - Vi stödjer Bröstcancerförbundet
Är du byggare? Klicka här!

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms

Hur sätter jag en dörrkarm för innerdörr? 

VillaFönster erbjuder ett flertal olika dörrkarmar för innerdörrar, monteringsanvisningarna kan skilja sig åt beroende på modellen på dörrkarmen samt tillverkaren hos dörrkarmen. Köper du en dörrkarm hos VillaFönster följer en monteringsanvisning med från leverantören.  

Var kan jag sätta en dörrkarm för innerdörr? 

Innerdörrars dörrkarmar är gjorda för att monteras inomhus. Exempelvis kan du sätta en badrumsdörr med karm eller en sovrumsdörr med karm, det viktigaste är att du använder karmen inomhus. Om du ska ha en dörrkarm utomhus är de karmar kraftigare och konstruerade för att tåla vädret utomhus.   

Måste jag ha en karm till en innerdörr? 

Ja, en karm är behövligt till innerdörrar, det är behövligt till alla typer av dörrar. Om man inte har en dörrkarm finns det ingenting att hänga dörren i, samt ingenting för dörr/ låsvredet att gå in i.  

Behöver jag komplettera en karm med något? 

Om du köper en komplett innerdörr med karm behöver du inte komplettera ditt köp med ytterligare delar. Men skulle du istället handla endast en karm eller bara innerdörren måste du komplettera och köpa till delen som saknas. Om du köper gångjärn finns de ofta färdigmonterade på de flesta dörrkarmar, men då får du istället komplettera med handtag och låsvred.