VELUX Takfönster - VillaFönster
Ring oss idag! 0771 - 690 690. Vardagar 7-17
  • Prisvärt
  • Kvalitet
  • Eco
Rosa Oktober 2023 - Vi stödjer Bröstcancerförbundet
Är du byggare? Klicka här!

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms

Varför ska jag välja just takfönster?

Ett takfönster kommer inte bara släppa in mer ljus i din bostad utan du det kommer även tillföra en känsla av rymd. Utöver att ljusinsläppet ett takfönster tillför är det snyggt men också praktiskt, då en varm sommardag kan du öppna upp och vädra ur din bostad vid behov. Vid köpet av ett takfönster kan din bostad öka i värde om du någon gång skulle gå i försäljningstankar.  

Kan takfönster användas i alla hus? 

Tyvärr går ett takfönster inte att använda i alla hus. Även om det kan lock att sätta in ett takfönster är det viktigt att du kollar upp innan ditt köp av takfönster genomförs att det funkar till just ditt hus. För att det ska vara möjligt att sätta upp ett takfönster på din bostad är det viktigt att taket på ditt hus har en viss lutning. För att vara säker på om ett takfönster passar till din bostad är det bästa alternativet att rådfråga en kunnig fönsterinstallatör vilket fönster som passar just på ditt hus och inte. Skulle du sedan få ett klar tecken från fönsterinstallatören att möjligheten för ett takfönster finns kan du sedan hitta ett flertal bra takfönster hos oss på Villa Fönster.  

Vad ska jag tänka på när jag köper takfönster? 

Det du bör tänka på när du köper ett takfönster är att när takfönstret ska sättas in finns det en del saker som är bra att ha i åtanke. Så som att ett takfönster bör kunna öppnas, det är också till din fördel om takfönstret kan vridas runt ett varv så att rengöringen av ditt nya fönster blir säker och smidig. Kan ditt takfönster vridas så kommer du alltid känna en ren och fräsch känsla samt att du inte behöver lägga pengar på att någon ska komma och utföra en fönsterputs ett par gånger om året.