Ståldörrar & Säkerhetsdörrar - VillaFönster
Ring oss idag! 0771 - 690 690. Vardagar 7-17
  • Prisvärt
  • Kvalitet
  • Eco
Rosa Oktober 2023 - Vi stödjer Bröstcancerförbundet
Är du byggare? Klicka här!

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms
SEO ingress ståldörr

Högpresterande dörrar av stål för bostäder, lägenheter, industrier & offentliga miljöer. Vi erbjuder ett flexibelt utbud från bland annat Robust som är specialiserade inom området.

Varför en ståldörr?

När du köper dörr tänker många att låset är det enda viktiga för att hålla tjuvar och inbrott borta, men i själva verket är det viktigt att du har en bra dörr då den gamla träramen eller dörrbladet är det som är de känsligaste delarna. Därför är det bra att göra en investering i en ståldörr. Investerar du i en ståldörr bidrar det till att eventuella inbrottstjuvar får det svårt att bryta sig in genom dörren. Bor du inte i Villa utan i en lägenhet hjälper en ståldörr dig att få en lugnare miljö i ditt hem då de minskar ljudnivån och doftinsläpp från trapphuset. Idag kan du hitta flera olika typer av ståldörrar som passar alla möjliga bostäder allt från villor, lägenheter, stugor och småhus.

Hur väljer jag en ståldörr?

När du välja en ståldörr så är det viktigt att du noggrant kollar upp så att ståldörren uppfyller kraven och att dörren är godkänd som ståldörr. Precis som alla dörrar finns även ståldörrarna i olika prisklasser och modeller, så när du ska köpa dig en ståldörr är det viktigt att du funderar vilken dörr som skulle passa bäst till ditt hem, utbudet varierar självklart om du bor i villa eller lägenhet. När du valt din ståldörr som passar till dig och dina önskemål går det oftast att specialbeställa en dörr så att den blir precis vad du tänkt dig. Oavsett hur du bor i en villa, lägenhet, sommarstuga etc. så är det viktigt att du köper en ståldörr som du kommer trivas med i längden då dörren ger boendet ett helhetsintryck.

Vad innebär en ståldörr?

Om dörren ska kunna klassas som en ståldörr måste dörren följa lagarna och föreskrifterna som en ståldörr ska innefatta. När dörren är bygd och innefattar reglerna och föreskrifterna ökar den inte bara säkerheten för inbrott utan den ökar även skyddet vid brandrök och giftiga gaser. På köpet av en ståldörr så får du till en säkerhet ett lugnare hem då den stänger ute störande ljud och drag som framför allt kan förekomma i ett lägenhetshus.