Skjutfönster - VillaFönster
Ring oss idag! 0771 - 690 690. Vardagar 7-17
  • Prisvärt
  • Kvalitet
  • Eco
Rosa Oktober 2023 - Vi stödjer Bröstcancerförbundet
Är du byggare? Klicka här!

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms
skjutfönster

Öppna upp ditt hem med skjutbara fönster!

Med hjälp av skjutbara fönster och glaspartier kan du släppa in ljuset på ett helt annat sätt. Ett perfekt sätt att förändra utseendet på ditt hus.

Var passar det med skjutfönster?

Skjutfönster passar till uterummet och verandan men kan även monteras på hus och poolhus. Det är i stort sett bara din fantasi som sätter gränserna. Skjutfönster finns i flera olika modeller och storlekar, kontakta oss på VillaFönster så hjälper vi dig att hitta fönster som uppfyller dina önskemål.

När är skjutbara fönster användbara?

Skjutbara fönster är användbara för såväl vinterbonade uterum som terrasser. Vill du att förlänga sommarsäsongen något kan du satsa på högkvalitativa 1-glas fönster. Om du hellre vill kunna använda rummet året om kan dubbelisolerade fönsterglas vara att rekommendera.

Passar skjutfönster till vilket rum som helst?

Skjutfönster har fördelen att det går att sätta in i vilket rum som helst. Men de passar extra bra för dig som bor i bostad där du inte kan sätta in skjutdörrar. Med skjutfönster är det enkelt att få in naturligt ljus i hela hemmet, och inte minst att vädra igenom det under de varma sommardagarna när solen ligger på.

Vad borde jag tänka på när jag väljer skjutfönster?

Först bör du bestämma var du vill placera ditt skjutfönster. Därefter kan du få en uppfattning om vilken storlek du behöver. Det finns ett stort utbud av skjutfönster i olika modeller och storlekar som du kan välja mellan i standardsortimentet men vi har också stor flexibilitet och stora möjligheter till riktigt höga och riktigt breda partier för dig som vill ha något utöver det vanliga.

Skjutfönster har blivit alltmer populära de senaste åren, och det är inte svårt att förstå varför. De är en praktisk och platsbesparande lösning för att öppna upp ett uterum eller balkong. Med ett skjut- och vikparti kan du få stora öppningsbara glasytor och därmed sudda ut gränsen mellan ute och inne. Genom att använda dig av skjutfönster kan du smidigt öppna och vädra när temperaturen i rummet blir allt för hög.