Runda och halvrunda fönster - VillaFönster
Ring oss idag! 0771 - 690 690. Vardagar 7-17
  • Prisvärt
  • Kvalitet
  • Eco
Rosa Oktober 2023 - Vi stödjer Bröstcancerförbundet
Är du byggare? Klicka här!

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms

Halvrunda fönster är det perfekta valet för dig som vill ge ditt hem lite extra stil. Vi har ett flertal olika alternativ i vårt sortiment, kontakta oss på VillaFönster så hjälper vi dig att hitta det som är rätt för just dig.

Vart passar ett halvrunt fönster?

Halvrunda fönster passar perfekt oavsett om du föredrar en modern eller klassisk stil på ditt hem. Placera dem i ett sovrum eller över ytterdörren och ger ett härligt extra ljus som fyller ditt hem. Halvrunda fönster är ett stilrent tillägg som passar vilket hus som helst. Enkelt att ge mer karaktär på husets utsida, samtidigt som du släpper in mer naturligt ljus på dess insida.

Vilket material har halvrunda fönster?

Hos oss på VillaFönster har vi halvrunda fönster i olika material, välj mellan trä, PVC och aluminium. Det finns dessutom olika u-värden och glas att välja mellan. Vill du ha spröjs på så ordnar vi självklart det. Kontakta våra säljare för att få tips och pri

Hur är kvalitén på runda fönster och halvmånefönster?

Kvalitén är precis lika bra som vanliga fönster. Materialen är antingen trä eller PVC i karmen och själva glaset är 3-glas med argon. Vi kan erbjuda modeller helt efter dina önskemål och du kan välja till om du önskar spröjs på dina fönster vilket ger en snygg och en något  gammaldags känsla i stilen. Vi har också modeller i PVC som är öppningsbara, vilket är bra om man väljer att använda det som ett vanligt fönster i exempelvis köket eller badrummet.

Hos oss på VillaFönster hittar du runda fönster och halvmånefönster av hög kvalitet. Dessa fönster upplevs alltid som lite mer levande än vanliga och passar i stort sett vilken taknocksgavel som helst. Låt inte fantasin stanna där. Ett par rundfönster i rad längs med husfasaden kan till exempel ge ett vackert marint intryck.