ÄR DET HÄR SVERIGES SNYGGASTE FÖNSTER? - VillaFönster
Ring oss idag! 0771 - 690 690. Vardagar 7-17
  • Prisvärt
  • Kvalitet
  • Eco
Rosa Oktober 2023 - Vi stödjer Bröstcancerförbundet
Är du byggare? Klicka här!

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms
ÄR DET HÄR SVERIGES SNYGGASTE FÖNSTER?

ÄR DET HÄR SVERIGES SNYGGASTE FÖNSTER?

26 februari 2024

LIVFULL OCH VACKER UTSIDA I STIL MED KLASSISKA TRÄFÖNSTER

Idag väljer många fönster med aluminiumbeklädd utsida. Dels för att en sådan utsida är underhållsfri och ger fönstret extra lång livslängd. Men också för att utsidan på Villa Kultur är vacker och är förvillande lik ett klassiskt träfönster. Det har åstadkommits genom designen på aluminiumet som är formad på samma sätt som ett träfönster med en kittfals, något som ger ett mer livfullt intryck. Dessutom är den mattlackerad med glansvärde 30, vilket ser ut som målat trä.

EN PERFEKT BREDD PÅ BÅGAR OCH KARMAR

Det handlar om millimetrar, men för dig som gillar det som är snyggt är det här viktigt. Villa Kultur har så smala karmar och bågar som det är möjligt utan att försämra funktionen. Det ger en stor glasyta i fönstren och gör att utsikten hamnar i fokus. Jämför gärna med andra fönstertillverkare och se skillnaden. Kom också ihåg att de här millimetrarna blir extra viktiga på mindre fönster, då bredare karmar och bågar tar mycket plats i förhållande till glasytan.

STILRNT INTAG FÖR FRISK LUFT

Friskluftsventiler i fönster är en praktisk lösning för att släppa in frisk luft i bostäder, framförallt i hus med självdragsventilation. På insidan sitter den smäckra ventilen i fönstrets överstycke och finns i kulörerna vit, svart och grå.

FÄRG SOM INTE GULNAR ELLER SPRICKER NÄR ÅREN GÅR

Här är en designdetalj som blir tydlig först efter många år. Det handlar om den färg som VillaFönster behandlar sina produkter med - Den är mot människor och miljö. Den ger också ett fantastiskt fint resultat och låter dig skymta träets vackra ådring. När träet rör sig under årstidernas växlingar följer den elastiska färgen med utan att spricka och har du valt ett vitt fönster så förblir det vitt, utan att gulna, trots att åren går.

VAD SÄGER DU, ÄR DET HÄR SVERIGES SNYGGASTE FÖNSTER?

Är du inte säker på att du håller med oss vill vi rekommendera att du besöker oss och tittar på fönstren i vår otroliga utställning med egna ögon.

Till Villa Kultur