Klassiska uterum - VillaFönster
Ring oss idag! 0771 - 690 690. Vardagar 7-17
  • Prisvärt
  • Kvalitet
  • Eco
Rosa Oktober 2023 - Vi stödjer Bröstcancerförbundet
Är du byggare? Klicka här!

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms

forlangd-sommar   
FÖRLÄNGD SOMMAR

Enkelglassystem som ger dig möjlighet att njuta av ditt uterum en lång bit in på hösten. Här hittar du våra glaspartier och uterum NordicBasic och Design

var-sommar-host-vpp-uterum  
VÅR-SOMMAR-HÖST

Maximal säsongsförlängning utan användning av bruten köldbrygga i glaspartierna. Här hittar du våra glaspartier och uterum Basic Isoler och Design Isoler.

hela-aret-vintertradgard-schuco-vpp-uterum    
HELA ÅRET

Maximalt isolerade partier för högsta komfort. Vinterträdgård Schüco ASS 32, isolerade skjutdörrar med bruten köldbrygga. Kombpletteras med fasta partier Schüco AWS 70 

Våra produkter för inglasat uterum

Bygg ditt uterum fristående eller mot fasaden, beroende på vad uterummet ska ha för användningsområde. För att du ska slippa jobba i onödan är de stabila aluminiumpartierna för inglasade uterum och glaspartier underhållsfria och alla partier måttanpassade utan extra kostnad. Och alltid utrustade med kullagrade hjul, härdat glas i dörrpartier och snäpphandtag som standard. Våra glaspartier och tillbehör håller alltid högsta kvalitet.

För familjen Johansson var isolerat ett självklart val

Med siktet inställt på ett uterum som de kan använda från tidig vår fram till vinter var ett isolerat, vinterbonat uterum det självklara valet för familjen Johansson. Likaså möjligheten till måttanpassade partier och snabb leveranstid. Att välja VPP som tillverkare var ett självklart val enligt Magnus.

vpp-uterum-design-isoler-familjen-johansson-1lowMÅTTANPASSAT OCH ISOLERAT UTERUM

”En trevlig samlingsplats för hela familjen”

Familjen Johanssons isolerade uterum i Vetlanda har en fascinerande placering i deras trädgård och ger dem möjlighet att njuta av livet utomhus längre varje år.

På Mossgatan i Vetlanda är det svårt att inte fascineras av familjen Johanssons uterum. Genom att följa huskroppens form är det som en naturlig förlängning av huset och ger en närhet till deras trädgårds alla verk. En naturlig del av huset helt enkelt. Men bakgrunden till uterummets placering var en svår nöt att knäcka.

- Vi har funderat på det här med att bygga uterum i några år nu, men vi kunde inte landa i vart vi skulle ha det. Vi pratade lite med vänner och bekanta och fick genom det tips på att göra en förlängning av det vi har nu, säger Magnus Johansson, och fortsätter:
- När vi började titta på det så blev det självklart att det är den bästa placeringen.

Ett självklart val

vpp_artikel-fam-johansson_vpp-uterum-design-isoler-familjen-johansson-low

Med placeringen bestämd påbörjades stombygget. Att de sedan valde VPP System som uterumsleverantör var främst av två anledningar – att partier kan göras måttanpassat och en snabb leveranstid.

- Från det att de hade varit här och måttat stommen gick det väl knappt tre-fyra veckor till att de monterat uterummet, säger Magnus.

Själva uterummet, som då är VPP Design Isoler, var tidigt ett självklart val för familjen. De hade siktet inställt på förlängd sommartid.

- Redan från då vi hade bestämt oss för att bygga uterum visste vi att vi ville ha något som vi kan använda från tidigt på våren till långt in på hösten, säger Magnus.

Annat som avgjorde var att ha en lounge som ger känslan av att vara utomhus oavsett väderförhållanden.

- Det är en trevlig samlingsplats för hela familjen där vi kan koppla av om kvällarna även om det är dåligt väder ute, säger Magnus.

vpp-uterum-design-isoler-familjen-johansson-78-low

vpp-uterum-design-isoler-familjen-johansson-2low

vpp-uterum-design-isoler-familjen-johansson-3low

vpp-uterum-design-isoler-familjen-johansson-5low

vpp-uterum-design-isoler-familjen-johansson-6low