Förrådsdörrar - VillaFönster
Ring oss idag! 0771 - 690 690. Vardagar 7-17
  • Prisvärt
  • Kvalitet
  • Eco
Rosa Oktober 2023 - Vi stödjer Bröstcancerförbundet
Är du byggare? Klicka här!

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms

Vad är en förrådsdörr? 

En förrådsdörr är en dörr som passar utmärkt till ditt förråd, friggeboden eller till ditt garage. En förrådsdörr är en dörr som används för att stänga inne ett utrymme för förvaring såsom verktyg, cyklar, mat, trädgårdsutrymme eller kanske din bil. Förrådsdörrarna från oss på VillaFönster har en silikonbaserad tätningslist för bästa möjliga resultat vid användning av din nya förrådsdörr.  

Vilken förrådsdörr ska jag välja? 

Det finns olika typer av förråd och dessa olika förråd kräver olika sorters förrådsdörrar. Har du exempelvis ett kallförråd där temperaturen är densamma utomhus som inomhus så krävs det en förrådsdörr som är specifikt anpassad efter det. Förrådsdörrarna är lätt isolerade men är utseendemässigt lika en vanlig dörr. Har du istället ett varmförråd behöver du en förrådsdörr som är välisolerad, som kommer hålla kylan ute och bevara värmen inne i förrådet. Förrådsdörrarna är byggda på det sätt att de är anpassade för utrymmen som har en maxtemperatur på 18 grader.   

Finns förrådsdörr i olika modeller? 

Hos oss på VillaFönster hittar du ett sortiment av förrådsdörrar från bra leverantörer i olika storlekar. Vi har förrådsdörrar med och utan glas, om du vill ha förrådsdörren i vitt eller endast i trä. Våra förrådsdörrar är anpassade så att de ska finnas en förrådsdörr utefter olika behov hos varje individ.  

Vilka säkerhetsfunktioner bör man ha på en förrådsdörr? 

På din förrådsdörr är det viktigt att ha en robust förrådsdörr med ett pålitligt lås och gångjärn. Andra säkerhetsfunktioner du kan tillsätta till din förrådsdörr är en dörrspion, en säkerhetskedja eller en förstärkt dörrkarm. Men de extra säkerhetsfunktionerna du tillsätter till din förrådsdörr är endast behövligt för extra skydd för föremålen som förvaras i förrådet, annars räcker det med förrådsdörrar med ett bra lås.