Bastudörrar från Exacta - VillaFönster
Ring oss idag! 0771 - 690 690. Vardagar 7-17
  • Prisvärt
  • Kvalitet
  • Eco
Rosa Oktober 2023 - Vi stödjer Bröstcancerförbundet
Är du byggare? Klicka här!

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms

Exacta har funnits i bastubranschen sedan 1965. Det är idag en väletablerad leverantör som erbjuder produkter av hög kvalitet. Hos oss på VillaFönster kan du beställa deras fönster och dörrar, majoriteten av produkterna finns på Exactas lager för omgående leverans.

Bastufönster hittar du här

Vilken bastudörr ska jag välja?

Ni hittar fler olika modeller av bastudörrar att välja bland hos VillaFönster. Vilken bastudörr som passar just dig beror först och främst på ditt tycke och smak. Om du väljer en bastudörr i glas är den bäst lämpad för en inomhusbastu, men är du ute efter en bastudörr att ha till din utebastu är en rejäl trädörr bra att använda. Innan du väljer din bastudörr är det viktigt att fundera över dina behov som du önskar, om det är estetik och designen du är ute efter.

Är en bastudörr höger- eller vänsterhängd?

Har du funderingar kring om din bastudörr är höger- eller vänsterhängd, så står det alltid angivet i produktbeskrivningen för respektive bastudörr. Men på de flesta bastudörrar kan du själv anpassa vilken sida bastudörren ska vara hängd. Detta med hjälp av att bastudörrens handtag och gångjärn kan monteras på det sätt du vill ha din bastudörr.

Kräver en bastudörr något underhåll?

Underhållet på en bastudörr skiljer sig beroende på vilken typ av bastudörr du har, men i stort sett är en bastudörr enkel att hålla efter. Vill du hålla din bastudörr i glas ren och fräsch, kan bastudörren behöva rengöras och putsas regelbundet för att få en så fräsch bastudörr i glas som möjligt. Medans om du har en bastudörr i trä kommer den behöva samma underhåll som övriga paneler inne i din bastu. För ytterligare information om hur du bäst tar hand om din bastudörr kan du läsa det som oftast står angivet i produktbladet för bastudörren.

Kan jag bygga en bastudörr själv?

Du kan absolut bygga en egen bastudörr själv, med hjälp av rätt virke och övrigt behövligt material som behövs till din bastudörr. Men väljer du att köpa en bastudörr är det ett betydligt bekvämarare och enklare alternativ som sparar dig tid.