Swedoor ytterdörr clever-line CATAVU - VillaFönster
Ring oss idag! 0771 - 690 690. Vardagar 7-17
  • Prisvärt
  • Kvalitet
  • Eco
Rosa Oktober 2023 - Vi stödjer Bröstcancerförbundet
Är du byggare? Klicka här!

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms

Beskrivning

Dörrarna Catavu i serien clever-line är bra, solida och prisvärda ytterdörrar från Swedoor. Ytterdörrarna har en lätt, fullt isolerad kärna, justerbara gångjärn och ett förstärkt slutbleck. Dörren levereras alltid monterad i karm med tillhörande Framefast som möjliggör efterjustering och gör montering enkel. Catavu erbjuds i åtta baskulörer men går också att beställas i valfri NCS-kulör. Tillval som frostat glas och sparkplåt är också möjligt. Ytterdörren är entrén till ditt hem. Förutom att skydda mot väder och vind, ger dörren också uttryck om vem som bor i huset och vilka upplevelser som väntar innanför husets väggar. Välj därför en ytterdörr som passar dina krav, ditt hus och din stil.

Konstruktion

Stomme av polystyren cellplast med heltäckande aluminiumplåtar på båda sidor. Dörrbladstjocklek 60 mm. Syrahärdand lackfärg med hög beständighet, glansvärde ca 25-30.
Låskista ASSA 2002 med säkerhetsslutbleck i karm. Två tappbärande gångjärn med bakkantssäkring.

Karm

105 mm karm. Kompositröskel.

Garanti

10 års Formstabilitetsgaranti och 5 års fabriksgaranti. Se pdf för mer information.

Sidoljus

Sidoljus till ytterdörrarna i serien clever-line. Sidoljusen går att få i våra åtta basfärger samt i valfri NCS-kulör. Tillval som frostat glas är möjligt.